Yritys

Konesilta Oy on vakavarainen ja johtava uusien ja käytettyjen maanrakennusalan koneiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Olemme Kubota-maanrakennuskoneiden virallinen maahantuoja ja myyjä Suomessa. Tutustu Kubotan maanrakennuskoneisiin tästä!

Toimintamme vahvuuksia ovat erinomainen tuotetuntemus ja laaja, yli 250 vaihtokoneen valikoima eri hintaluokissa. Meidät tunnetaan luotettavana täyden palvelun konetalona – olemme toimittaneet vuodesta 2001 lähtien yli 5 000 konetta tyytyväisille asiakkaille eri puolille Suomea ja maailmaa.

Toimipaikkamme sijaitsevat Kärsämäellä, Tampereella ja Tuusulassa. Tutustu vaihtokoneisiimme ja löydä omasi »

Tutustu Konesilla 20 vuotiseen taipaleeseen, arvoihin, visioon ja strategiaan alla olevista linkeistä.

PERHEYRITYS

Konesilta on perheyritys ja kuuluu Perheyritysten Liittoon.

Konesilta Oy:n toimipisteet sijaitsevat Kärsämäellä, Tampereella ja Tuusulassa.

Vaihtokoneet kilpailukykyiseen hintaan

Toimintaideamme on yksinkertainen: suuret volyymit, tehokas toiminta ja kevyt kulurakenne mahdollistavat erittäin hyväkuntoisten vaihtokoneiden myynnin kilpailukykyiseen hintaan. Tervetuloa paikan päälle tutustumaan tai klikkaa Työlaitekauppaan tai Vaihtokonekauppaan!

YLI 250 vaihtokoneen valikoima

  • Minikaivinkoneita
  • Midikaivinkoneita
  • Kaivinkoneita
  • Pyöräkuormaajia
  • Pyöräalustaisia kaivinkoneita
  • Kattavasti pikaliittimiä, kauhoja, kouria ja erikoiskauhoja!

Palveleva huolto- ja varustelupiste

Palvelukokonaisuuttamme täydentää oma huolto- ja varustelupisteemme, jonka avulla pystymme palvelemaan sinua yksilöllisesti tarpeesi huomioiden.

Kuljetuspalvelumme vie kalustosi perille kätevästi!

Kuljetuspalvelumme huolehtii koneiden toimittamisesta suoraan haluamaasi osoitteeseen nopeasti ja joustavasti. Kone- ja erikoiskuljetuksista vastaa kokeneesti Erikoiskuljetus Kyllönen Oy. Toimimme yhteistyössä myös maansiirtokoneiden maahantuonti- ja myyntiyritys Koneselkä Oy:n kanssa.

myönnettyjä tunnustuksia

Tunnustuksena yrityksen toiminnalle on mm. Dun & Bradstreet myöntänyt Konesilta Oy:lle korkeimman luottoluokituksen AAA vuosina 2007–2021. Asiakkaillemme se tarkoittaa turvallista ja luotettavaa yhteistyökumppania suurissa ostopäätöksissä.

laatumerkkien jälleenmyyjä

Kauhanpyörittäjien jälleenmyyjänä mm. seuraaville merkeille: Engcon, Rototilt, SMP, Steelwrist ja Marttiini. Teemme vientikauppaa koko Skandinavian, Euroopan ja Kauko-Idän alueella. Vuosittain teemme yli 700 kpl konekauppoja, vanhojen asiakkaiden osuus on n. 65 %.