Varaosat ja huolto

Konesilta Oy:n oma huolto- ja varustelupalvelu toimii nykyaikaisissa tiloisssa Kärsämäellä, Tampereella ja Tuusulassa. Tarjoamme ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla asiakkaillemme ainutlaatuisen avaimet käteen -huolto-ohjelman uudempiin vaihtokoneisiimme, jolloin käyttöönne luovutetaan lähes uudenveroinen kunnostettu Takuu-vaihtokone! Tutustu huolto-ohjelmaamme tästä

Tuusulan toimipisteessä huolto- ja varaosatoimintoja sekä varusteluja hoitaa Konesillan yritysryhmään kuuluva yhteistyöyrityksemme VKL Huolto Oy, jolla on korkea ammattitaito ja testipenkit mm. monipuolisiin iskuvasara-, pulveroija- ja kauhanpyörittäjäremontteihin. Lisäksi monipuoliset apuvälineet ja koneistuslaitteet hydraulisylintereiden valmistukseen ja kunnostukseen sekä muihin raskaisiin konepajatöihin.

Kubota-konehuoltoverkosto kautta maan

KUBOTA maansiirtokoneiden VARAOSAT

Maan kattava Kubotan huoltoverkosto takaa koneiden huollot laadukkaasti läpi vuoden. Kokeneen ja ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaat konehuolto- ja korjauspalvelut Kubota-maansiirtokoneille.

Kubota maanrakennuskoneiden (kaivinkoneet ja kuormaajat)  varaosien päävarasto sijaitsee Pirkkalassa. Tule käymään tai ota yhteyttä Ville Nieminen puh. 0400 274 513 / ville.nieminen@konesilta.fi Palvelemme asiakkaita ympäri Suomen nopeilla toimituksilla.

maansiirtokoneiden varaosapalvelu

Konesilta Oy tarjoaa koko maan kattavan maanrakennuskoneiden varaosapalvelun.

Ota yhteyttä Asko Andersson puh. 040 830 7704 / asko.andersson@konesilta.fi

Alkuperäiset kubotan suodatinpaketit meiltä. Klikkaa tästä verkkokauppaan ja tilaa laadukas huoltopaketti omaan koneeseesi.
Kubota KX057-4 huoltopaketti
Kubota KX057-4, U55-5 sekä U48-4 500H huoltosarja.

Kubota KX057-4 huoltopaketti
Kubota KX080-4 ja Kx080-4a 500H huoltosarja.
Kubota Huoltosarja
Kubota R070 500H huoltosarja.
Kubota Huoltosarja
Kubota RT270-2/280-2 500H Huoltosarja.