Rekry

Kasvavana ja kehittyvänä yrityksenä meillä haetaan jatkuvasti ammattilaisia kasvavaan joukkoomme Kärsämäelle, Pirkkalaan ja Tuusulaan, jos haluat liittyä joukkoomme lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi. Hakemukset käsitellään luottamuksella

Myynnin assistentti 31.1.2023


Haemme myyntiassistenttia Pirkkalaan. Oletko Sinä hakemamme henkilö?

Toimenkuvaasi kuuluu maanrakennuskonekaupan toimipistekoordinaattorina monipuolisia työtehtäviä myynnin, ostojen, taloushallinnon ja asiakaspalvelun rajapinnoissa. Toimit yhdessä myyntitiimimme kanssa ja olet yhteydessä asiakkaisiimme, kumppaneihimme ja rahoittajiin. Tarkempaa tehtävänkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja vahvuuksiesi mukaan.


Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä sujuvaa englannin ja mielellään myös ruotsin kielen taitoa, sekä työkokemusta myynnin tai hallinon tehtävistä. Perustuntemus koneista ja laitteista katsotaan eduksi. Jos olet työntekijänä vastuullinen, huolellinen ja tehokas, sekä uuden oppiminen on sinulle mielekästä, voit olla etsimämme henkilö.

Työnantajana Konesilta Oy tarjoaa kansainvälisen toimintaympäristön ja nuorekkaan työyhteisön, sekä monipuolisia ja haastavia työtehtäviä menestyvässä ja vakavaraisessa kasvuyrityksessä. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa maanrakennusalan ammattilaisista kotimaassa ja ulkomailla.
Tukenasi on vahvan kokemuksen omaava sitoutunut työyhteisö ja joustava perheyrityksen toimintakulttuuri. Yrityksellä on toimipisteet Kärsämäellä, Pirkkalassa ja Tuusulassa. Vuonna 2022 teimme lähes 700 konekauppaa ja liikevaihto noin 45 miljoonaa euroa.

Etenemme prosessissa nopeasti, joten hae nopeasti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtävä on vakituinen ja palkka kilpailukykyinen.

Voit lähettää hakemuksen ja CV:n suoraan sähköpostilla.

Ota yhteyttä:

Mikko Vinkki, Pirkkala

mikko.vinkki@konesilta.fi

puh. 050 336 2477
    MyyntiHallintoLogistiikkaTuotantoJoku muu