Konesillan huolto-ohjelma

Konesilta Oy:n oma huolto- ja varustelupalvelu toimii nykyaikaisissa tiloisssa Kärsämäellä, Tampereella ja Tuusulassa. Tarjoamme ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla asiakkaillemme ainutlaatuisen avaimet käteen -huolto-ohjelman uudempiin vaihtokoneisiimme, jolloin käyttöönne luovutetaan lähes uudenveroinen kunnostettu Takuu-vaihtokone!

VAIHE 1

Koneen pesu ja puhdistus sisältä ja päältä nykyaikaisessa pesuhallissamme.

VAIHE 2

Huoltotoimenpiteet.  Öljynsuodattimien vaihto sekä rasvaukset. Käytämme laadukkaita öljyjä ja suodattimia konevalmistajien suositusten mukaan.

VAIHE 3

Teemme kaivuuautomatiikan tarkistukset, ajonopeudet sekä muiden sähkölaitteiden ja mittarin tarkistukset. Myös työvalot, kattovilkut, radiot, akut, ilmastointitarkistukset, alustan kunnon tarkastukset, sisältäen telarullien ja pyörien tarkistukset sekä lämmittimien asennukset lohkolämmittimiin tai polttoainekäyttöisiin (eber/webasto.)

VAIHE 4

Kulumisesta johtuvat puomin välykset poistetaan vaihtamalla uusia karkaistuja tappeja ja holkkeja puomiin tarpeen mukaan. Käytössämme on 3 kpl nostureita: 12 tn siltanosturi sekä 3 tn ja 1 tn puominosturit sekä runsaasti erikoistyökaluja, joilla työt sujuvat kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

VAIHE 5

Lisälaitteiden asennukset sekä työlaitehydrauliikoiden asennus- ja muutostyöt.

VAIHE 6

Teemme mahdolliset erikoisvarustelut, kuten telalappujen vaihto, telojen vaihto, panssaroinnit ja metsävarustelut/suojaukset.

Esimerkkinä kuvassa alavaunun levitys.

VAIHE 7

Kosmeettiset maaliviat korjataan nykyaikaisessa ympäristö- ja ilmanvaihtovaatimukset täyttävässä fiksaamossa, jossa paikkamaalaukset tehdään pohjatöiden jälkeen konevalmistajien alkuperäissävyjä käyttäen. Asennamme uudet merkki/mallitarrat sekä lain vaatimat varoitustarrat lopuksi.

VAIHE 8

Lopputuloksena asiakkaalle luovutetaan tyylikäs vaihtokone varusteltuna ja huollettuna! Toimitukset suoraan työmaallesi sovittuun paikkaan ajallaan.