Huddig 1370 Rail

Perustiedot

Lisätietoja

Rautatiesegmentin kone

 

Ilmeinen valinta yrityksille, joilla on rautatietehtäviä – HUDDIG RAIL virtaviivaistaa rautatieverkkojen ylläpitoa ja rakentamista maailmanlaajuisesti.

 

HUDDIG RAIL yksinään voi korvata useita perinteisiä koneita rataverkkojen ylläpitoon ja rakentamiseen. Kone voi suorittaa useita erilaisia ​​tehtäviä saman työn aikana laitteilla, kuten kiskopyörät, hissi ja kaapelirummun pidike. Toimivien rautateiden tullessa yhä tärkeämmäksi yhteiskunnassamme, myös tehokkaampien koneiden ja työmenetelmien vaatimukset kasvavat. Rautatietyöt tehdään usein aikarajoittein, mikä tarkoittaa korkeita vaatimuksia ja määräyksiä turvallisuuden ja useiden muiden osa-alueiden suhteen. HUDDIG RAIL on siksi optimoitu turvallista ja tehokasta rautatietyötä varten.

 

Voit suorittaa vielä enemmän työtehtäviä LIFT 1420B tai 2000B asennettuna.

Moottorikäyttöiset kiskopyörät, joissa on irrotus, lisäävät tehokkuutta töissä, jotka vaativat suurempaa kitkaa ja mahdollistavat työskentelyn sekä kiskopyörän että kumipyörävedon kanssa. Lue lisää kiskovarusteista

Markkinoiden paras toimiva hydrauliikka mahdollistaa voimaa, nopeutta ja tarkkuutta vaativat työt.

 

Hinta

Veroton hinta

0,00 

ALV (24%)

0,00 €

Verollinen hinta

0,00 

Huddig 1370 esite

Huolto-ohjelma uudempiin vaihtokoneisiimme!

Tarjoamme ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla asiakkaillemme ainutlaatuisen avaimet käteen -huolto-ohjelman uudempiin vaihtokoneisiimme.

Lue lisää

Muistathan!

Meiltä saat myös rahoituksen!
Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää