Huddig 1370 Cable

Perustiedot

Lisätietoja

Infra segmentin kone

 

HUDDIG CABLE on optimoitu vaativimpiin töihin huolto-, kunnossapito- ja voimalinjojen uudisrakentamisessa ja kaapelin aurauksessa.

 

Linjatyö on yksi rakennusalan haastavimmista ja vaativimmista töistä. Vaikeasti saavutettaviin paikkoihin pääseminen, työskentely äärimmäisissä olosuhteissa ja erittäin korkeilla turvallisuusvaatimuksilla vaatii tehokkaan, joustavan ja turvallisen koneen. HUDDIG CABLE hoitaa tehtäviä, jotka muuten vaatisivat useita erilaisia ​​koneita ja käyttäjiä. Kone sopii erinomaisesti linjatöihin useista eri syistä. HUDDIGillä on voimaa edistykselliseen kaapeliauraukseen, monipuolisuutta auraamiseen tienvarsilla ja herkällä maaperällä sekä lisävarusteet, jotka tekevät työstä helppoa. HUDDIG on rakennettu työskentelemään ahkerasti ympäri vuorokauden ympäri vuoden. Se on älykäs, joustava ja monipuolinen – kehitetty linjatyöhön ankarissa ilmasto- ja ääriolosuhteissa.

 

Sen hydrostaattinen voimansiirto takaa tasaisen toiminnan säilyttäen samalla pidon, mikä on ihanteellinen kaapeliauraukseen.

Uusi työkori, jossa portaaton vaaitus malleille LIFT 1420B ja 2000B, ihanteellinen linjatöihin.

Ainutlaatuiset ajo-ominaisuudet mahdollistavat työskentelyn käytännössä kaikissa maastoissa.

Raskaaseen käyttöön tarkoitettu kaivinkone kaivuun ja pylväiden käsittelyyn.

 

Hinta

Veroton hinta

0,00 

ALV (24%)

0,00 €

Verollinen hinta

0,00 

Huddig 1370 esite

Huolto-ohjelma uudempiin vaihtokoneisiimme!

Tarjoamme ammattitaitoisen huoltohenkilöstön avulla asiakkaillemme ainutlaatuisen avaimet käteen -huolto-ohjelman uudempiin vaihtokoneisiimme.

Lue lisää

Muistathan!

Meiltä saat myös rahoituksen!
Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lue lisää